الكريم شانتي
نصف كيلو كريمة لباني
نصف كوب سكر بودرة
1 ملعقة صغيرة فانيليا
ربع كوب ثلج جروش ناعم
ضعى المقادير كلها فى سلطانية من الزجاج و تضرب المقادير كلها
بالمضرب السلك ولكن ببطء لكى تتماسك الكريمة و بمجرد ما يغلظ قوامها
كفى عن ضربها حتي لا تنفصل عن بعضها و حتي لا تصبح زبده
نصف كيلو كريمة لباني
نصف كوب سكر بودرة
1 ملعقة صغيرة فانيليا
ربع كوب ثلج جروش ناعم
ضعى المقادير كلها فى سلطانية من الزجاج و تضرب المقادير كلها
بالمضرب السلك ولكن ببطء لكى تتماسك الكريمة و بمجرد ما يغلظ قوامها
كفى عن ضربها حتي لا تنفصل عن بعضها و حتي لا تصبح زبده